maanantai 15. kesäkuuta 2009

Night at the Museum (2006)

Jee, perhekomediaa, ja juuri perheen kanssa tämä katsottiinkin. Se oli nyt hyllyssä odottanut kuukauden, joten oli jo aikakin.

Yö museossa sisälsi henkiin herääviä museoesineitä, ärsyttävän apinan, pissa- ja kakkahuumoria ja huonoja vitsejä jo siinä määrin, että tulos oli jo hauska. Okei, muutamassa kohdassa meni ehkä vähän yli, mutta mitä muutakaan voi odottaa?

Näyttelijät hoitivat osansa mallikkaasti, siedin jopa Ben Stillerin. Hunni Attila oli kyllä ihanin, näyttelijän nimeä en valitettavasti muista, mutta aivan mahtava mies. Samoin pikkumiehet, koko elokuvan parhaat henkilöt, varsinkin Rooman imperiumin päällikköä esittävä Steve Coogan (jonka naaman tunnistin heti, mutta en vain muistanut, mistä leffasta hän on tuttu. Niin, Maailman ympäri kahdeksassakymmenestä päivästä tietysti.).

Eipä tästä sitten muuta, juonellisesti näin pimeää elokuvaa on turha arvioida. Hyvää viihdettähän se oli juuri sopivassa mielentilassa (?) rippijuhlien jälkeen. Oma dinosauruksen luuranko olisi silti mukava sisustusesine kotiin!

-

Ja ihan yleisesti, nyt on paljon katsottavaa tiedossa. Taitaa vähän päälle kymmenen elokuvaa olla lainassa kavereilta ja kirjastosta, ja niiden lisäksi ostin tänään Anttilasta kolme itselleni. Oli pakko tarttua "3 elokuvaa kympillä" -tarjoukseen. Valinta oli vain vaikea! Pitää pian käydä hakemassa toinen samanlainen paketti. No, nyt mukaan lähtivät Oliver Twist (1800-luku, oli pakko), Tim Burtonin Batman (no se Tim Burton) ja Troija (so epic, sitä paitsi Brad Pitt ilman paitaa ei ole ainakaan pahitteeksi). Tällaista siis odotettavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti