perjantai 19. kesäkuuta 2009

Fast Food Nation (2006)

Fast Food Nation on erittäin järkevä elokuva henkilölle, joka haluaa laihduttaa. Nimittäin tämän nähtyäni minun ei enää todellakaan tee mieli minkäänlaista pikaruokaa (tai ainakaan hampurilaispihviä, hyihyihyi). Se onkin kai ainoa positiivinen (?) ansio, jonka voin elokuvalle myöntää.

Elokuvana Fast Food Nation oli kohtuullisen surkea. Juoni etenee pätkittäin, jos etenee ja henkilöt ovat vain pintaraapaisuja. Samaan aikaan kerrotaan kolmea eri tarinaa, jotka kaikki jäävät tavallaan kesken. Ööö...? Kuten odottaa saakin, kokonaisuus on hyvin sekava. Ainoa, mitä elokuvasta jää käteen, on ällöttävät lihanleikkaussessiot ja lehmien raaka teurastus. Eli sellaista, mitä en todellakaan olisi edes halunnut katsoa.

Fast Food Nationin on kai tarkoitus olla propagandistinen ja suuria tunteita herättävä elokuva, mutta se lähinnä pitkästyttää. Hienot ajatukset on kuultu jo miljoonaan kertaan, mitään uutta ei ole saatu aikaan. Koko surkeuden kruunaa nuorien kapinallisten operaatio vapauttaa lehmät juoksemaan vapaina preerialle. Olipa omaperäistä, hieno idea kerrassaan.

Kehotan skippaamaan tämän elokuvan ihan suosiolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti