tiistai 11. elokuuta 2009

Underworld - Evoluutio (2006)

Jos ensimmäinen Underworld oli mielestäni huono, niin tämän kakkososan nähtyäni voisin melkein sanoa ensimmäistä osaa hyväksi. Oikeasti, tähän verrattuna... En tiedä, uskallanko edes katsoa kolmososaa (eli siis haluanko tuhlata rahojani sen vuokraamiseen).

Tästä melkein saisi koko huiman blogihistoriani lyhimmän postauksen. Underworld - Evoluutio oli nimittäin muuten aivan samanlainen kuin ensimmäinen (taistelut, ihmissudet, henkilöt yms.), paitsi että juoni oli vielä surkeampi ja hämärämpi. Juoneen ei näköjään todellakaan ole jaksettu Underworldeissa panostaa edes pikkuisen.

Alusta, eli ns. prologista, joka sijoittui menneisyyteen, tykkäsin kuitenkin tosi paljon, ja jo ajattelin, että koko elokuvakin voisi olla hyvä. Joten ehkä pitäisi kuitenkin katsoa se kolmososa, sillä käsittääkseni se ei sijoitu nykyaikaan niin kuin nämä kaksi ensimmäistä.


Pituudeltaan kaksi tuntia on sellainen hyvä elokuvan perusmitta, mutta tässä aloin haukottelemaan jo alle puolessa välissä. Ilman juonta elokuva vain ei kulje.

...ja huima esittely tästä tulikin, olen tosi ylpeä itsestäni. No, kun ei saa irti elokuvastakaan mitään, ei siitä voi kirjoittaakaan. Seuraavaksi minullekin jotain laadukkaampaa katsottavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti