perjantai 7. elokuuta 2009

Must see

Päätinpä nyt tehdä vähän erilaisen postauksen vaihteluna wnb -elokuva-arvosteluihini. Eli listata elokuvat, jotka ovat tällä hetkellä Must See SOON -listallani! Sisältää sekä aiemmin tehtyjä, että tulossa olevia elokuvia. Listattu järjestyksessä random. (Ja opettelen samalla linkitystä Bloggerissa, minä tietokonevelho... ;D)

Dorian Gray (2009)
Olen nähnyt Dorian Grayn muotokuvasta vuonna 2006 (?) tehdyn version, joka aivan surkea. Tarina on kuitenkin sen verran kiinnostava, että odotan todellakin tätä elokuvaa! Trailerin perusteella vaikutti mainiolta. Näyttelijäkaartikin kuulostaa lupaavalta: Ben Barnes, Colin Firth, Rachel Hurd-Wood... Porin Finnkinon on parasta ottaa tämä ohjelmistoonsa (kiva asua sellaisessa kaupungissa, joka skippaa kaikki parhaat elokuvat)!

Sherlock Holmes (2009)
Tämäkin sitten Poriin, kiitos. Yksinkertaisesti: vaikuttaa upealta.

Public Enemies (2009)
Johnny Depp ja lainsuojattomia! Vaikka kuulinkin jo, että tämä oli huono, pakko se on silti nähdä. Elokuvateatteriin pitäisi siis raahautua (ihan kuin se olisi jotain epämiellyttävää...).

Ystävät hämärän jälkeen (2008)
Elokuva kiinnosti jo silloin, kun se pyöri teattereissa, mutta en sitten mennyt katsomaan. Ihan hyvä, koska tällä hetkellä luen kirjaa (mahtava! Suosittelen!), ja kivempihan on aina katsoa elokuva vasta kirjan jälkeen. Joten, heti kun saan kirjan luettua loppuun...

Alice in Wonderland (2010)
No, Tim Burtonia, Johnny Depp ja ihana tarina. Muita tarvittavia selityksiä?

Prinsessa ja sammakko (2010)
Jee, Disneyä!

The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009?)
"Traileri" on outo, mutta parempaakaan en löytänyt. Mutta, ehdoton MUST SEE -elokuva, onhan se Heath Ledgerin viimeinen roolityö. Ilmestyykö se oikeasti muka jo tänä vuonna?

The Hobbit (2011)
Ehkä vähän kaukaista odottaa, mutta odotanpa kuitenkin. Ainakin traileria nyt aluksi. ;D

9 (2009)
Tim Burtonin ihanan synkkää animaatiota, joten katsottavaksi menee.

Coraline ja toinen todellisuus (2009)
Olisin niiiiin halunnut nähdä tämän 3D:nä elokuvateatterissa, mutta ei sitten. Pakko kyllä nähdä.


Aloinkin fiilistellä melkein pelkästään tulevia elokuvia, mutta hyvä niin. Nyt on ainakin päivitetyt tiedot siitä, mitä on tulossa. En malta odottaa tulevia ihanuuksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti